Een zeer compleet planningsprogramma

De Standard Edition is een eenvoudig maar compleet planningsprogramma met alle functionaliteit die u nodig heeft om een projectplanning te maken.

Snel een projectplanning invoeren
Een planning maken is zo eenvoudig als omschrijvingen invoeren en taakbalken trekken met de muis. Nog sneller werkt het kopiŽren uit andere projecten, importeren uit andere software (calculatie) of kopiŽren/importeren uit een spreadsheet. Eventueel gevolgd door automatisch achter elkaar plaatsen van de taken en/of door aanbrengen van  afhankelijkheden. Zo is een eerste aanzet voor een projectplanning al snel gemaakt.

Eenvoudig bijstellen en wijzigen
Bij wijzigingen komt de toepassing van echte planningssoftware tot zijn recht, vooral ten opzichte van planningen gemaakt met bijvoorbeeld spreadsheetsoftware. Aanpassen van een planning is net zo eenvoudig als invoeren, maar sneller. 

Communicatie van de planning
De afdruk van de planning is een belangrijkste reden om een planningsprogramma te gebruiken. Het uitdragen van de planning, binnen en buiten het eigen bedrijf, zorgt er immers voor dat de doelstellingen worden gehaald. 

Een afdruk per doelgroep
Voor iedere toepassing of betrokken partij kan een speciale afdruk worden gedefinieerd, op ieder gewenst formaat. Deze afdrukdefinitie kan vervolgens voor alle projecten worden gebruikt.

 

een eenvoudig maar compleet planningsgprogramma


Download de evaluatieversie